28 november 2021

Wilt u ook de beste inbraakbeveiliging in Amersfoort?

3 min read

Onlangs hebben wij een kledingzaak geopend in het hartje van Amersfoort. Wij kopen hierbij alternatieve kleding op uit Oost-Europa en verkopen deze kleding dan weer in Nederland. Hippe, alternatieve kleding met een knipoog naar de mode. De stijl die men in Oost-Europa heeft is hier tijden niet aantrekkelijk geweest. Echter zijn er steeds meer mensen die gaan voor de stijl die men daar al decennia heeft. Daarnaast vindt men het tegenwoordig steeds belangrijker worden om kleding te kopen die duurzaam is en een tweede kans krijgt. De tweedehands kleding die wij verkopen gaat door een strenge selectie en ondergoed wordt niet opnieuw verkocht. Er blijft desondanks veel kleding over omdat de materialen waarmee kleding voorheen werd geproduceerd vele malen kwalitatiever is dan de kleding zoals deze tegenwoordig in massa wordt geproduceerd. Naast de kleding die wij verkopen, verkopen wij daarnaast ook meubels en curiosa en het winkelend publiek van Amersfoort komt regelmatig bij ons zoeken naar leuke eigenaardigheden. Helaas hebben wij sinds dat de corona maatregelen weer versoepeld zijn, een aantal keren te maken gehad met diefstal. Dit hadden wij van het publiek waar wij ons op richten niet bepaald verwacht. Het betreft namelijk voornamelijk dertigers en veertigers met gemiddeld genomen een goede portemonnee. Echter kwam het toch een aantal keer voor dat er spullen van ons zijn meegenomen. Hierbij zaten ook artikelen waarvan we weten dat deze veel op zouden leveren. Na een slordige berekening zouden wij het voor ons lonend zijn om voor onze winkel in Amersfoort inbraakbeveiliging in te zetten. Hiervoor hebben wij op het internet gezocht naar ‘inbraakbeveiliging Amersfoort’ om te kijken welke lokale ondernemers de inbraakbeveiliging in Amersfoort kunnen verzorgen om ons pand goed te kunnen beveiligen. Zo hebben wij een aantal websites bezocht die lieten zien dat zij de inbraakbeveiliging in Amersfoort goed konden verzorgen. We hebben uiteindelijk gekozen voor de website vdf-inbraakbeveiliging.nl omdat zij een mooie verzorgde website hadden en ook bij ons in de regio gevestigd zaten. Wij weten als ondernemers als geen ander hoe sympathiek het is wanneer we kiezen voor inbraakbeveiliging, dit uit Amersfoort moet komen. Zo gezegd zo gedaan. We hebben een mailtje gestuurd naar het contactadres wat op vdf-inbraakbeveiliging.nl stond en hebben onze situatie uitgelegd. We kregen een dag later een bericht waarbij ze het betreurden dat er inbraak was gepleegd en vanuit dat begrip met ons mee zouden denken. Dit was voor ons op dat moment erg prettig en sloot aan bij de teleurstelling waar we mee te maken hadden als verkopers.

Inbraakbeveiliging voor Amersfoort

Naast dat het bedrijf inbraakbeveiliging in Amersfoort voor onze winkel hadden, konden ze daarnaast ook voor particulieren de inbraakbeveiliging regelen. Zowel voor alarmsystemen als camerasystemen hadden ze alles wat u nodig heeft. Daarnaast levert dit bedrijf ook 24 uurs service. Wanneer het mocht gebeuren dat het alarm in de nacht ten onrechte aan gaat, kun je hen bereiken voor service. Wij hadden zelf een camerasysteem in de winkel op laten hangen en zouden dan in de nacht kunnen worden gebeld mocht er iets zijn. vdf-inbraakbeveiliging.nl staat 24 uur voor u klaar!

Wilt u meer weten?

Als u zelf ook voorzien wilt zijn van inbraakbeveiliging, gaat u dan eens:

  • Naar deze website
  • Uitzoeken welk inbraaksysteem u zou willen
  • Een offerte aanvragen voor een compleet inbraaksysteem voor uw bedrijf

Wij zijn ontzettend blij met de geleverde service van dit bedrijf en hebben geen last meer gehad van inbraken of diefstal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *