21 januari 2022

Wellicht is een zit sta bureau kopen wel iets voor jou

3 min read

Ben jij het ook zo zat? Die lange kantoordagen achter je bureau van 9 tot 5? Vervelende lichamelijke klachten, doordat je te veel naar je scherm staart. Denk bijvoorbeeld aan nek- en rugklachten. No more! Een zit sta bureau kopen kan de oplossing zijn waarnaar jij op zoek was. Steeds meer mensen beginnen namelijk te beseffen dat het helemaal niet goed is om continu in dezelfde positie te werken. Toch zijn kantoorbanen erg belangrijk. Dit betekent overigens niet dat er niets aan gedaan hoeft te worden. Vandaar deze nieuwe manier van werken. 

Zit je liever, of is staand werken ook fijn?

Je zult je vast afvragen wat een zit sta bureau kopen nou eigenlijk inhoud. Heeft het echt een meerwaarde voor jouw werk? Jazeker! Je hoeft namelijk niet 8 uur lang in dezelfde positie te werken, doordat je zelf kunt bepalen wat jouw houding is. Zo’n zit sta bureau kopen heeft namelijk meerdere mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om aan het begin van de ochtend gewoon lekker achter je laptop te kruipen en op je bureaustoel te zitten. Dit hoeft zeker niet verkeerd te zijn, zolang je het maar afwisselt. Zo kun je met een zit sta bureau kopen ervoor kiezen om staand te gaan werken. Je kunt het bureau namelijk tot zo’n niveau krijgen, waarbij je staand achter je bureau kunt gaan staan. Dit zorgt ervoor dat je minder nekklachten hebt en het is daarnaast een stuk beter voor je rug. Nou, wat wil je nog meer?

Een zit sta bureau kopen is gunstig voor elke partij

Je kunt dus veel kanten op met een zit sta bureau. Steeds meer bedrijven zijn er dan ook erg enthousiast over. Je kunt nu als werknemer namelijk een stuk prettiger werken. Dit is niet alleen voor jou fijn, zodat je geen lichamelijke klachten krijgt. Het is daarnaast ook voor de werkgever een goede oplossing, omdat je door een zit sta bureau kopen voor je werknemer een actieve manier van werken krijgt. Dit zorgt er dan automatisch weer voor dat de werknemers beter presteren. Voor iedere partij een dikke win dus. 

Denk ook eens aan deze opties

Naast dat een zit sta bureau kopen een goede oplossing is voor je werk, zijn er nog andere manieren om een actieve houding te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bal waarop je kunt zitten. Hierdoor word je namelijk automatisch gedwongen om een goede houding aan te nemen om stabiel te blijven zitten. Zo’n bal is in verschillende formaten te koop. Dit kan voor je rug een goede oplossing zijn. Daarnaast is er bijvoorbeeld een laptophouder. Deze zorgt ervoor dat de laptop op een ooghoogte komt te staan, waardoor je niet de hele tijd met je nek naar beneden hoeft te kijken. Hiermee voorkom je nekklachten. Ook voor je voeten is een oplossing. Tegenwoordig zijn er namelijk tools om je voeten op een juiste manier te plaatsen op een verhoging, waardoor je zithouding wordt verbeterd. Kortom, genoeg mogelijkheden. En weet, voor alle soorten bureau’s en tafels ben je bij OfficeMania aan het juiste adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *