21 januari 2022

Wees modieus in zomer en winter met een schipperspet

2 min read

Een schipperspet heren is een stijlvolle pet die je kunt dragen. Deze pet werd populair omdat verschillende publieke figuren hem droegen. Deze pet wordt bijvoorbeeld gedragen door Marlon Brando, Bob Dylan en John Lennon. Ook al is het populair als heren outfit, dit betekent niet dat schipperspetten niet geschikt zijn voor vrouwen. Gigi Hadid draagt ​​als bekend fotomodel ook deze pet. Het ontwerp van de schipperspet is zo cool dat het elke outfit die je draagt ​​kan afmaken. Deze pet is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Zo kun je de kleur mixen en matchen met je kleding.

Is Schipperspet geschikt voor winter outfits?

Een schipperspet heren is niet alleen stijlvol maar ook functioneel. Vroeger droegen mannen deze pet om hun hoofd te beschermen tegen de kou. Deze pet is comfortabel om te dragen in de winter omdat hij is gemaakt van warme stoffen. Meestal was deze hoed gemaakt van wol. Tegenwoordig dragen mensen echter niet alleen voor de winter maar ook voor de zomer schipperspetten. Er is geen verschil tussen schippers petten voor de winter en de zomer. Sommige doppen zijn waterafstotend. Het biedt dus een groot voordeel als je het bij slecht weer draagt.

Hoe dragen vrouwen Schippers petten?

Vrouwen dragen schipperspetten niet vanwege hun functionaliteit. Schippers petten zijn zowat mode artikelen. De manier waarop vrouwen schipperspetten dragen, is ongetwijfeld een beetje anders dan die van mannen. Sommige vrouwen dragen deze pet recht op hun hoofd. Andere vrouwen kunnen ze echter liever schuin over hun oren dragen. Vrouwen dragen dit soort pet ook in de zomer. Ze houden meestal van de helderdere kleur van de dop in plaats van zwart. Deze pet kan hun casual outfits compleet maken. Deze pet is bijvoorbeeld geschikt om te dragen bij een jurk. Schippers petten kunnen een fashionstatement zijn dat ze modieuzer maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *