21 januari 2022

Creëer een thuiswerkplek in de woonkamer

2 min read
thuiswerkplek

Wanneer je geen extra ruimtes in huis hebt, ben je genoodzaakt om in de woonkamer te werken. Echter is het wel belangrijk voor jezelf om werk en privé zoveel mogelijk gescheiden te houden. Om ervoor te zorgen dat de woonkamer wel een woonkamer blijft en geen kantoor wordt, geven wij een aantal tips!

Met je rug naar de woonkamer

Om je toch af te scheiden van de woonkamer, is het beter om met je rug naar de woonkamer te zitten. Hiermee voorkom je ook afleiding doordat je naar een blanke wand kijkt. Het beste zou zijn als je een aparte hoek kunt creëren waar je je werkzaamheden kunt verrichten.

Afscheiding

Je kunt er ook voor kiezen om je woonkamer aan te passen en een afscheiding te bouwen. We bedoelen hiermee dat je een kamer en suite maakt, waarbij je een aparte ruimte hebt voor het werk. Zo krijg je een voorkamer en achterkamer, waar je tussen kunt switchen. Wanneer je voor langere tijd thuis aan het werk gaat, raden wij aan om deze optie serieus te overwegen en Meubelmakerij Wielink naar de mogelijkheden te vragen. 

Mobiele werkplek

Een andere optie is een mobiele werkplek creëren. Dit is een optie als je voor korte tijd thuis moet werken en geen vaste plek wilt maken voor een werkplek. Kies hierbij voor een inklapbaar bureau die licht van gewicht is. Je kunt er zelfs voor kiezen om hier wieltjes onder te zetten, zodat je hem makkelijker kan verplaatsen. Zorg er dit geval ook voor dat je een opbergplek hebt waar je je computer/laptop en overige kantoorspullen in kan plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *