STIL ALARM: HOE ZORGT EEN STIL ALARM VOOR EEN VEILIGE WERKOMGEVING?

STIL ALARM: HOE ZORGT EEN STIL ALARM VOOR EEN VEILIGE WERKOMGEVING?

16 maart 2020 Uit Door Redactie

Wilt u graag dat bepaalde mensen een melding krijgen op het moment dat het stil alarm afgaat? Misschien woont er wel een medewerker in de buurt die snel op het bedrijf kan zijn op het moment dat het alarm afgaat of heeft u een vast bedrijf of persoon die uitrukt op het moment dat het stil alarm afgaat? Door het stil alarm via de app van Safequard te gebruiken, ontvangt de desbetreffende personen direct alle meldingen op uw smartphone. Hier staat de melding duidelijk bij beschreven. De locatie waar er ingebroken is en op welk tijdstip dit heeft plaatsgevonden. Hierbij kunt u kiezen wie deze melding krijgt. Door dit systeem in gebruik te nemen kan de veiligheid van uw bedrijf gewaarborgd worden. De methode die u nu gebruikt is wellicht verouderd. Tot op heden worden er vaak nog piepers en aanwezigheidsborden gebruikt, maar deze applicatie geeft dat digitaal aan.

stil alarm

VEILIGE WERKOMGEVING MET HET STIL ALARM

Het stil alarm is op vele fronten in te zetten. Voor zowel grote als kleine ruimten, maar ook in woningen. Alles is te regelen met één applicatie. Het systeem waar wij over praten is meegegaan in de huidige ontwikkelingen en zijn ingespeeld op de mobiele apparaten. Bijna iedereen heeft een smartphone en kan aan dit systeem gekoppeld worden. Het helpt bedrijven om hulpverleners te laten samenwerken. Soms weten collega’s niet wie er BHV en EHBO in bezit hebben. Door dit systeem is iedereen weer op de hoogte en kunnen ervaringen met elkaar gedeeld worden. Het systeem vult zelf situaties in en hoe te handelen. Op het moment dat iemand ziet dat het beter anders aangepakt kan worden, kan dit onderdeel gedeeld worden. Het kan overigens ook aangepast worden in de app.

stil alarm

VOORDELEN VAN EEN STIL ALARM

Safequard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Ziet u dat er een situatie ontstaat waarbij er een werknemer op zoek is naar een bedrijfshulpverlener? Met één druk op de knop kunt u de dichtstbijzijnde hulpverlener inschakelen. Deze app heeft alles waar u als bedrijf naar op zoek bent. Gemak, duidelijk en efficiënt! Dat staat centraal bij de stil alarm app! Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die de app kan bieden? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Safequard. Zij kunnen bij u op locatie komen kijken en vertellen wat de mogelijkheden van het stil alarm app zijn.