28 november 2021

Overal toepasbaar

2 min read
kunststoftanks

Je hoeft maar in en rondom het huis te kijken en je komt kunststoftanks tegen, in je auto voor de koelvloeistof of bij een boot om de diesel in te doen. Ook in de machinebouw wordt er veel gebruik gemaakt van de tanks, niet gek want je kunt er veilig vloeistoffen in opslaan voor gebruik. Kleine tanks kunnen gebruikt worden in een fabriek, om smeermiddelen als olie in te doen. Op deze manier heb je eenvoudig en veilig altijd de goede middelen bij de hand. 

kunststoftanks

Ook voor grote hoeveelheden vloeistoffen

Wanneer boten op zee varen, moeten zij natuurlijk ook voorzien worden van diesel. De kunststoftanks van Rotterdam Plastics zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, hoeveel liter vloeistof je ook op wil slaan er is altijd een goed formaat beschikbaar. De tanks zijn stootvast en voorzien van tussenschotten, dit voorkomt dat de vloeistoffen gaan klotsen waardoor de stabiliteit afneemt. Dit is met name voor het vervoer op de weg erg belangrijk. Wil je een speciale vorm tank dan is dit ook mogelijk.

Schoonmaken van een tank

Je ontkomt er niet aan om geregeld kunststoftanks schoon te maken, gelukkig is er bij iedere tank een handopening waardoor schoonmaken erg eenvoudig is. Het kunststof wat is gebruikt bij het vervaardigen van de tank houdt UV licht tegen, dit betekent dat er praktisch geen algvorming voorkomt als de tank met water is gevuld. Dit belangrijk als je een tank gebruikt om bijvoorbeeld water op te slaan voor de douche of om te wassen met de wasmachine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *