Opleidingen secretaresse: een aanrader voor deze opleiding

Opleidingen secretaresse: een aanrader voor deze opleiding

7 februari 2020 Uit Door Redactie

Ben je op zoek naar opleidingen secretaresse? Je bent een belangrijke spil binnen een organisatie als secretaresse. Ten eerste ben je voor vele klanten het gezicht van een bedrijf. Je ontvangt hen, laat hen zich welkom voelen en vaak organiseer je dit alles vooraf. Tevens voer je vele administratieve functies uit. Zo hou je de agenda bij, regel je de post, hou je dossiers bij en organiseer je diverse vergaderingen en dergelijken. Organisatorisch moet je dus je mannetje staan als secretaresse. Bovendien is het een afwisselend vak. Van belang is wel dat je kunt tonen over de juiste vooropleiding te beschikken. Anders nemen werkgevers je simpelweg niet aan. Als je op zoek bent naar opleidingen als secretaresse, hebben wij een aanrader voor je. Benieuwd? Lees snel verder!

Waar vind ik de beste opleidingen tot secretaresse?

Wat ons betreft is er geen betere opleider voor secretaresses dan Fabius Opleidingen. Ten eerste omdat je bij hen in één klap over twee diploma’s beschikt: administratief medewerker en secretaresse. Als secretaresse ben je veel met administratief werk bezig, dus het is essentieel hier verstand van te hebben. Naast theoretische kennis leer je ook veel over de praktijk, zodat je optimaal voorbereid bent wanneer je aan de slag gaat. 

Secretaresse is een functie waar veel vraag naar is. Door de twee diploma’s waar je over beschikt heb je niet alleen een streepje voor op de concurrentie, maar etaleer je ook jouw veelzijdigheid. De opleiding van Fabius is op MBO niveau en toegankelijk voor iedereen, ongeacht vooropleiding. De lessen worden klassikaal gegeven op 50 locaties in Nederland. Er is dus altijd wel een klas bij jou in de buurt! Het is goed mogelijk dat je binnen een half jaar over een diploma beschikt, en de kans is aanzienlijk dat je ook snel een baan weet te scoren.