28 november 2021

Magazijn automatisering is de volgende stap

2 min read

Ben je eigenaar van een groot magazijn, loods of fabriekshal? Dan ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar manieren om efficiënter te kunnen werken. De mogelijkheden hiervoor zijn zoals je je wel voor kunt stellen oneindig. Maar hetgeen waar de afgelopen jaren de interesse enorm in gestegen is, is magazijn automatisering. Een leverancier van producten die jouw magazijn, loods of fabriekshal kunnen automatiseren is WEWO Techmotion. Met jarenlange ervaring en ruime kennis van diverse branches zijn zij dé totaalleverancier voor bedrijfseigenaren die op zoek zijn naar ‘de volgende stap’. Concurrentie neemt jaarlijks in praktisch iedere branche toe en het is daarom erg belangrijk dat je je blijft onderscheiden. WEWO Techmotion kan je hierbij helpen.

De mogelijkheden voor magazijn automatisering

Wanneer we het hebben over magazijn automatisering zijn er tal van mogelijkheden voor ieder bedrijf. Eén daarvan is een automatic guided vehicle. Deze wagens zijn volledig geautomatiseerd en kunnen autonoom te werk gaan. Dit kan voor een grote verbetering bij de interne logistiek van jouw bedrijf zorgen. Deze voertuigen worden volledig op maat ontworpen en gefabriceerd, zodat ze precies voldoen aan jouw eisen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ingezet worden voor het verplaatsen van goederen van de opslag tot fabricage, of goederen transporteren van punt A in het magazijn naar punt B. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas wanneer men vrachtwagens aan het uitladen is en de goederen op de juiste plek in de opslagruimte geplaatst moeten worden. Door dit proces te automatiseren scheelt het de medewerkers tijd en moeite, deze kunnen ze dan weer aan andere taken besteden. Zo blijft er meer tijd en ruimte over om jouw klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Maatwerk is essentieel

Er is niet één oplossing die werkt voor ieder bedrijf. WEWO Techmotion weet dit als geen ander en daarom bekijken zij ieder bedrijf volledig los van de rest van de branche. In overleg met jou komen jullie zo tot de best passende oplossingen voor jouw magazijn automatisering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *