21 januari 2022

Interessante onderwijs vacatures

1 min read
onderwijsvacaturebank

Nivvo heeft zeer veel onderwijs vacatures beschikbaar. Zodra je naar deze website gaat zie je er al diverse voorbij komen. Per provincie kan je deze bekijken en meteen op reageren wanneer er iets tussen zit. Dankzij de zoekfunctie kan je per regio, per vakgebied en per functie kijken. Dat is erg makkelijk wanneer jij specifiek naar een bepaalde school of een bepaalde functie aan het zoeken bent. Mocht er momenteel geen geschikte functie tussen staan, dan is het ook mogelijk om een open sollicitatie op te sturen. Je kan dit aan de hand van het formulier doen, wat ook op deze website te vinden is.

Leraar worden

Zeer leuke onderwijs vacatures

Vanaf dat ik een klein jochie was, leek het mij al geweldig om als leraar voor een klas te staan. Nu ben ik heel wat jaartjes ouder en inmiddels afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan. Een baan als leraar, want die passie heb ik nog steeds. Via Nivvo heb ik mij ingeschreven en vandaag ben ik gebeld om op gesprek te komen. Op het moment dat ik voor het eerst keek op deze website stonden er voor mij geen geschikte banen op. Nu zijn wij een maand later en nu kreeg ik een uitnodiging om op gesprek te komen.

Vacature onderwijs

Het gesprek verliep uitstekend en hierdoor kan ik volgende week al beginnen als docent Duits. Eindelijk komt mij droom uit om als leraar voor een klas te mogen staan en les te geven.