28 november 2021

Eenvoudig alle software gebruiken

2 min read
aenc.nl

Een bijeenkomst voor je bedrijf, of de resultaten laten zien van de afgelopen jaren aan het personeel. In veel gevallen zijn er verschillende programma’s gebruikt, nadeel is dat de meeste systemen maar werken met een soort software. Met TIC narrowcasting kun je verschillende soorten software gebruiken op het systeem, maar dat is niet alles. Ook het aloude systeem met nummertjes om klanten te helpen, is in een nieuw jasje gestoken en in het systeem geïntegreerd. 

Veel extra service op je scherm

Je kunt het scherm ook gebruiken voor informatieve uitingen die je wilt doen, stel je voor dat je Youtube op hebt staan om je klanten muzikaal te kunnen bedienen. Tegelijkertijd kun je met een lichtkrant onder in het scherm, het laatste nieuws laten zien of waar er files staan. Maar ook informatie over het openbaar vervoer, je kunt zelfs van het dichtstbijzijnde station de actuele vertragingen van het openbaar vervoer laten zien. Eenvoudiger en uitgebreider dan TIC narrowcasting software is er niet op de markt.

aenc.nl

Beheer meerdere programma’s

Voor een bedrijf of instelling is niets zo vervelend als te moeten werken met verschillende systemen naast elkaar, met TIC narrowcasting ben je hier voorgoed vanaf. Of je nu een lesrooster laat zien, of een nummertjessysteem voor je klanten, agenda koppelingen of documenten die opgezet zijn in Excel het is allemaal mogelijk. Het is zelfs mogelijk om de eigen huisstijl te laten maken in de software, zo ziet iedereen direct dat het om jouw bedrijf of instelling gaat. Ook op internet informatie opzoeken is natuurlijk eenvoudig mogelijk op het scherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *