21 januari 2022

Coronavirus bezig aan een nieuwe opmars

2 min read

Dat het coronavirus onze economie heeft beïnvloed is voor iedereen erg duidelijk geworden. Vele ondernemingen gaan failliet of laten hun zaak ombouwen naar iets anders zodat ze wel uit de voeten kunnen. We dachten dat we het redelijk onder controle hadden, maar nu is het coronavirus bezig aan een nieuwe opmars. Er zijn weer extra maatregelen getroffen. Zo mogen we maximaal met 50 mensen bij een café zitten en moeten de deuren dicht tussen 12uur en 01uur ’s nachts. Als het zo doorgaat zitten we in een tweede intelligente lockdown, maar dit wilt natuurlijk  niemand.

Het virus blijft zich ongecontroleerd verspreiden en het is ook lastig om dit virus in de greep te houden. Toch moeten we, vooral nu, weer opnieuw gaan knokken met het land om verdere verspreiding te voorkomen. BVR Advies is ook een bedrijf die ondernemingen helpt bij onder andere het papierwerk. Wij beschikken over de beste boekhouders in Tiel en ook belastingadviseurs. Onze werknemers hebben hard voor zaak en nemen het te allen tijde erg serieus. Als het geld gemist kan worden, is het zeker handig om ons in te schakelen voor uw papierwerk.

Wij kunnen helpen bij vier hoofdzaken die onder verdeeld worden in diverse bijzaken. De hoofdzaken zijn: accountancy, belastingaangiftes, advies en salarisadministratie. Wellicht dat het geven van advies in deze omstandigheden het belangrijkst is. Uiteraard gaan we per hoofdzaak dieper in op specifieke zaken. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld de financiële planningen, begrotingen, herstructureringen , bedrijfsovernames en bezwaarschrift procedures. Allemaal specifieke zaken die jou of je onderneming kunnen redden in deze tijden. Het zal misschien niet je eerste idee om hulp in te schakelen in deze tijd, aangezien dat ook nog eens geld kost. Echter, wij zijn er niet voor niets en kunnen jou dan ook in nood helpen. Meer advies? Kijk dan op de website van  BVR Advies.