21 januari 2022

Adverteren in Google: dit moet je weten

1 min read
Adverteren in Google

Er zijn talloze manieren om te adverteren. In deze tijden is het echter te zien dat adverteren vrijwel uitsluitend via het internet gebeurt,  zeker bij jonge bedrijven. Wil jij ook graag adverteren in Google? Hier lees je alles over deze methode van nieuwe klanten bereiken.

Groter bereik

SEO en SEA

Er zijn twee manieren om ervoor te zorgen dat je hoog in Google komt te staan. Allereerst kun je SEO toepassen. Dit zijn allerlei activiteiten die je kunt ondernemen om organisch je positie te verbeteren in Google. Dat betekent dat je Google er niet voor hoeft te betalen. Denk hierbij aan het maken van een relevante website, veel positieve recensies en interessante artikelen. Veel mensen kiezen ervoor alleen SEO toe te passen voor hun bedrijf en doen dit bovendien vaak in samenwerking met een deskundig bureau.

SEA staat echter ergens anders voor. Hiermee wordt gedoeld op het betalen aan Google om hoger in de zoekresultaten te komen. Dit is ook een manier om meer klanten te bereiken, al zijn de meningen verdeeld over hoe effectief het is als je er weinig tot geen ervaring mee hebt.

Zoekmachine

Hulp bij adverteren in Google

Zorg daarom dat je een bureau vindt dat jou kan helpen met deze advertenties. SEA is een expertise waar tijd en kennis voor nodig is. Heb jij er geen ervaring mee? Het kost veel tijd om je erin te verdiepen. Tijd die jij beter kunt besteden aan andere dingen.